Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden goed door. Mocht je na het lezen nog vragen hebben? Stuur ons dan een e-mail.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die je plaatst bij Mamoesjka. Door het vakje bij de bestelling aan te vinken, accepteer je de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van Mamoesjka.
Mamoesjka behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Mamoesjka is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 81528728​
Mamoesjka (bezoek op afspraak)
Mascagnistraat 96, 5049 BP Tilburg
BTW nummer: NL003589639B45

1.    Totstandkoming van de overeenkomst

De (koop)overeenkomst met daarbij de betalingverplichting komt tot stand als een klant een bestelling bij Mamoesjka plaatst.

2.    Prijzen

Alle prijzen van de getoonde artikelen zijn inclusief btw maar exclusief verzendkosten.
Mamoesjka behoudt het recht voor op prijsafwijkingen. Prijswijzigingen worden zo snel als mogelijk vermeld. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

3. Verzendkosten

De verzend- en retourkosten zijn voor de koper.
Mocht er sprake zijn van een verkeerd verzonden artikel of andere onjuistheden, neem dan zo snel mogelijk contact op via info@mamoesjka.nl
Voor het verzenden van de bestelling gelden standaardtarieven. Voor Nederland: €5,50 per bestelling. Voor België en Duitsland: €8,50 per bestelling.
Voor meer informatie, bekijk het kopje 'verzendkosten'.

4. Betaling

Je kunt betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of bankoverschrijving. 
Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en btw.

Als er is gekozen voor de optie ‘vooraf overmaken’, dien je het totaalbedrag van de bestelling binnen vijf dagen over te maken naar bankrekeningnummer:
NL90 KNAB 0404 3339 58 t.n.v. Mamoesjka te Tilburg

5. Levering

Mamoesjka verstuurd pakketten met PostNL. Na ontvangst van de bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail.

Zodra de betaling is ontvangen, word je bestelling zo snel mogelijk verzonden. De bezorgtijd is afhankelijk van PostNL, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Je krijgt een bericht zodra je bestelling is verzonden. Als een bepaald product niet voorradig is dan staat dit vermeld. Je krijgt altijd bericht als de levering wat langer duurt dan je van Mamoesjka gewend bent, met de verwachte levertijd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres.

Mocht je bestelling bij ons retour komen, omdat de pakketdienst het pakket niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door Mamoesjka te laten verzenden.
Je bent zelf verwoordelijk voor het opgeven van een juist adres. Ook dien je het pakket tijdig op te halen bij een pick-up point.

6. Ruilen, retourneren en annuleren

Helaas hebben wij geen optie om een bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Mocht je een dringend verzoek hebben dan kun je binnen 24 uur contact opnemen. Mamoesjka kan niet garanderen dat de bestelling gewijzigd kan worden tenzij deze nog niet is verpakt.

Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken, beoordelen en/of passen. De veertien dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling. 
Indien de artikelen niet aan de wensen voldoet kunnen de artikel(en) binnen 14 dagen geretourneerd worden. 
Let op: Sale items mogen niet geretourneerd worden.

Je kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat en ongebruikt is, in de originele verpakking, met aangehecht kaartje. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt Mamoesjka het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten. De retourartikelen moeten voldoende gefrankeerd zijn.
Mamoesjka behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen door de klant zijn teruggestuurd.

Voordat je een artikel retour zendt, breng je Mamoesjka hiervan op de hoogte. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@mamoesjka.nl
Na een reactie van Mamoesjka kun je de artikelen retour sturen. Mamoesjka betaald binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het bedrag terug.

Bij het ruilen van een artikel zijn de retourkosten voor de klant.

7. Productaansprakelijkheid

Mamoesjka is niet de producent van de te leveren artikelen (tenzij anders vermeld) en niet aansprakelijk voor gebreken in de artikelen.
Bij klachten neem dan binnen 48 uur contact op. Mamoesjka neemt dan contact op met de leverancier.

8. Privacyverklaring

Mamoesjka verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden. Lees meer informatie.

9. Klachten

Mamoesjka wil graag tevreden klanten. Mocht je een klacht hebben, stuur dan een e-mail naar info@mamoesjka.nl
Wij zullen dan samen op zoek gaan naar een juiste oplossing.

© 2023 Mamoesjka

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming is het kopiëren van teksten, foto’s, artikelen of andere items op deze website verboden. Mamoesjka is de auteursrechthebbende.

 

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2023 MAMOESJKA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel