Mamoesjka

Hoi! Ik ben ontzettend blij dat jij mijn website hebt gevonden. Met trots en gezonde zenuwen presenteer ik: Mamoesjka!

Ik ben Ilona, ook wel bekend als Mamoesjka, 37 jaar en vanaf mijn zestiende verliefd op Daniel. Samen hebben wij twee kinderen. Ik vind het heerlijk om te spelen met kleuren en te leven op het ritme van de verschillende seizoenen. Wat ik niet in winkels kan vinden besluit ik zelf te maken. Ik geniet van een huis vol duurzame materialen en natuurlijke kleuren. Ik leef bewust en kies enkel voor items die bruikbaar, licht en mooi zijn. Naast het runnen van deze winkel ben ik gek op tuinieren, wandelen en muziek. Ik doe niets liever dan een muurtje schilderen en ik kan uren zoet zijn met kleurstaaltjes en vondsten uit de natuur.

Ik ben ruim 5 jaar actief op Instagram, waar ik dagelijks foto's deel van mijn interieur, mijn kat Keesje en mijn zelfmaak projecten. Ik vind het heerlijk om andere te mogen inspireren en ik heb gewerkt met allerlei bekende namen en bedrijven. Altijd met aandacht voor ambacht, eerlijke handel en duurzaamheid. Mijn huis en interieur ideeën komen regelmatig terug in verschillende magazines in binnen en buitenland. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle samenwerkingen, opgedane contacten en vriendschappen.

Een droom die uitkomt!
Na jaren lang reclame maken voor merken, webshops en makers is het nu tijd om mijn eigen "winkeltje" te beginnen. 
Het maken van Mamoesjka is een waar liefdeswerk. Ik heb met al mijn aandacht en oog voor detail, zelfstandig de webwinkel gebouwd. De foto's heb ik met veel zorg gemaakt.
Mensen die mij kennen weten dat ik onzeker kan zijn. Ik ben een twijfelaar en stilzitten is niet mijn ding. 
Er is altijd wel een smoesje om je dromen vooruit te schuiven en het juiste moment komt nooit vanzelf. Ik heb nooit getwijfeld aan mijn kunnen; ik ben blij dat mijn enthousiame groter is dan mijn onzekerheid. Door positieve gedachten vast te houden kan ik nu zeggen: het is gelukt!

In mijn online winkel vind je een collectie van zorgvuldig gekozen favorieten om elke dag te gebruiken.
Kwaliteit en authenticiteit vind ik enorm belangrijk en ik ben telkens op zoek naar mooie en bruikbare items.
De komende maanden zal mijn assortiment groeien, maar het aanbod blijft altijd uniek en bewust geselecteerd.

Ik nodig je uit om alle aankopen rustig te overwegen. Bedenk waar jij écht blij van wordt. Niets is zo mooi als een huis waarin jouw aandacht en liefde zit. Door te kiezen voor milieuvriendelijke materialen en een kleine winkel zoals deze maak jij een bewuste keuze. Dankjewel!

Welkom bij Mamoesjka


Vragen? Email | Whatsapp | Instagram

 

© 2020 - 2023 MAMOESJKA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel