Mamoesjka

Hoi! Ik ben ontzettend blij dat jij er bent. Het maken van deze winkel is een waar liefdeswerk geweest. Met trots en gezonde zenuwen presenteer ik: Mamoesjka!

Ik ben Ilona, ookwel bekend als Mamoesjka, 39 jaar en vanaf mijn zestiende verliefd op Daniel. Samen hebben wij twee kinderen. Ik vind het heerlijk om te spelen met kleuren en te leven op het ritme van de verschillende seizoenen. Wat ik niet in winkels kan vinden besluit ik zelf te maken. Ik geniet van een huis vol duurzame materialen en natuurlijke kleuren. Ik leef bewust en kies enkel voor items die bruikbaar, duurzaam, licht en mooi zijn. Kwaliteit en authenticiteit vind ik enorm belangrijk. 

Ik ben ruim 5 jaar actief op Instagram, waar ik dagelijks foto's deel van mijn interieur, mijn kat Keesje en mijn zelfmaak projecten. Ik vind het heerlijk om andere te mogen inspireren en ik heb gewerkt met allerlei bekende merken en bedrijven. Altijd met aandacht voor ambacht, eerlijke handel en duurzaamheid.  Mijn huis en interieur ideeën komen regelmatig terug in verschillende magazines in binnen en buitenland. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle samenwerkingen, opgedane contacten en vriendschappen.
Naast het runnen van deze winkel ben ik gek op tuinieren, wandelen en muziek. Ik doe niets liever dan een muurtje schilderen en ik kan uren zoet zijn met kleurstaaltjes en vondsten uit de natuur.

Een droom die uitkomt!
Na jaren lang reclame maken voor merken, webshops en makers is het tijd om naar mijn eigen winkel te verwijzen. Een winkel vol zorgvuldig uitgekozen favorieten. Items van mooie materialen die bruikbaar en licht voor de natuur zijn. 
Ik nodig je uit om alle aankopen bewust te overwegen. Bedenk waar jij écht blij van wordt. Niets is zo mooi als een huis waarin jouw aandacht en liefde zit. Door te kiezen voor milieuvriendelijke materialen en een kleine winkel zoals deze maak jij een bewuste keuze. Dankjewel. Je bent welkom!

© 2020 - 2023 MAMOESJKA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel